Drömmer du om att se världen?

Har du alltid drömt om att se världen? Uppleva något annat än Sverige? Du är inte ensam om detta. Det är dock vanligt att man har olika förutsättningar för att kunna göra det. En person som är funktionshindrad kan absolut se världen, det kan dock vara så att man har en del andra behov än någon som inte är funktionshindrad. Detta kan göra att det blir mer komplicerat att exempelvis boka flyg, transport och hotell. Det kan fungera som avskräckande men det är inte någonting som du ska låta hindra dig. Tvärtom. Oavsett om dina behov skiljer sig något från andras finns det mängder med flygbolag som du kan åka med och det finns även resebyråer som hjälper dig hela vägen.

När du väljer en resebyrå som sköter snacket åt dig ser de till att ta hand om allt och bokar efter just dina behov. Detta gör det ännu smidigare att resa som funktionshindrad och du kommer inte behöva oroa dig längre för att allt ska bli rätt. De som bokar på egen hand känner ofta att de får ringa nästan 10 samtal och de har fortfarande ingen aning om det kommer att bli rätt eller inte. Oron för att det ska ha blivit något missförstånd finns alltid där. Detta slipper du helt när du vänder dig till en kunnig resebyrå istället. Då kan all din oro stillas med ett samtal.

När du ringer dem för att boka berättar du allt för dem om de behov du har. Därefter sköter de resten åt dig med att till exempel kontakta flygbolag, transport och hotell. Det enda du behöver göra då är att åka på resan och njuta av din semester, eller affärsresa eller den typ av resa som du vill göra. Det ska helt enkelt vara lätt att resa för alla.